Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

20, Jun, 2016
La fotbal repetenti, la rugby premianti!
La fotbal repetenti, la rugby premianti!

Romania a ratat calificarea in optimile lui Euro 2016, fiind invinsa de Albania, 0-1, si ocupand ultimul loc in Grupa A, cu un punct, dupa 1-2 cu Franta si 1-1 cu Elvetia. In schimb, Stejarii s-au impus in finala World Rugby Nations Cup in fata Argentinei XV si astfel sunt singura echipa din istoria competitiei care reuseste sa castige in doua randuri consecutiv trofeul, echipa noastra nationala dovendindu-se superioara la toate capitolele in lupta cu pumele sud-americane.

 

9 jucatori de la Timisoara Saracens au jucat in finala cu Argentina XV (20-8), 7 dintre ei titulari. Doi dintre sportivii banateni, Radoi si Fercu au reusit si singurele eseuri ale Stejarilor.

 

Cu acesta victorie, Romania a castigat pentru a patra oara trofeul World Rugby Nations Cup, alaturi de cele trei succese obtinute in editia 2016 a competitiei facandu-si debutul sapte jucatori a caror evolutie este dadatoare de sperante pentru urmatoarele provocari in drumul pentru calificarea la o noua Cupa Mondiala.

 

Romania: 1.Constantin Pristavita, 2.Andrei Radoi, 3.Alexandru Tarus, 4.Johan Van Heerden, 5.Marius Antonescu, 6.Dorin Lazar, 7.Viorel Lucaci, 8.Stelian Burcea, 9.Valentin Calafeteanu, 10.Jody Rose, 11.Adrian Apostol, 12.Florin Vlaicu, 13.Jack Umaga, 14.Nicholas Onutu, 15.Catalin Fercu Rezerve: 16.Florin Bardasu, 17.Gigi Militaru, 18.Alexandru Gordas, 19.Valentin Poparlan, 20.Razvan Ailenei, 21.Tudorel Bratu, 22.Robert Dascalu, 23.Sabin StratilaDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class