Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

28, Feb, 2017
Dublă victorie şi calificare în finală!
Dublă victorie şi calificare în finală!

ACS Poli Timișoara este prima echipă calificată în finala Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 3-1 (2-0), marți seara, pe Stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, în manșa secundă a semifinalelor. Poli se impusese și în primul meci, cu scorul de 4-2.


Brazilianul Pedro Henrique a reușit o ''dublă'' (17, 27), primul gol venind în urma unei centrări a croatului Josip Fucek, iar celălalt cu un șut din marginea careului, după o pasă a lui Croitoru. A mai marcat pentru gazde Gabriel Cânu (65), cu capul, în urma unei lovituri libere executate de Fucek. Pentru oaspeți a punctat Andrei Sin (48), cu un șut cu boltă din unghi, la colțul lung.

 

Poli și-a asigurat prin prezența în ultimul act un cec de 175.000 de euro, urmând să se bată pentru trofeu, în finala din 20 mai, cu Dinamo sau Steaua. Dinamo a învins-o pe FC Steaua cu scorul de 4-1 în prima manșă a semifinalei, returul fiind programat miercuri, pe Arena Națională, de la ora 20,00.

 

ACS Poli Timișoara — ASA Târgu Mureș 3-1 (2-0), Stadion Dan Păltinișanu — Timișoara 

Au marcat: Pedro Henrique (17, 27), Gabriel Cânu (65), respectiv Andrei Sin (48). 

În tur: 4-2 

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Bogdan Velicu (București); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) 

Observatori: Florin Hîncu (Brașov) — CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) — LPF

 

ACS Poli: Straton – Scutaru, Bocsan, Canu, Seroni, Soljic, Poparadu, Barbut, Croitoru, Fucek, Pedro Henrique. Au mai jucat: Barnoi, Vasi, Straut

Antrenor: Ionut Popa

 

ASA: Bolboasa – Dulap, Rougkalas, Szasz, Bucur, Rus, E. Dica, Petris, Ferfelea, Lemnaru, Sin. Au mai intrat: Andre, Ciolacu

Antrenor: Ilie StanDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class