Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

01, Mar, 2017
Handbalistii de la Poli incearca astazi sa obtina a patra victorie la rand
Handbalistii de la Poli incearca astazi sa obtina a patra victorie la rand

Handbaliștii alb-violeți joacă de Mărțișor la Turda, într-o nouă rundă de campionat ce-i poate apropia pe bănățeni de obiectivul sezonului actual – calificarea între primele opt echipe al competiției interne. Accidentările de la jocul precedent, acasă cu CSM Satu Mare, se mențin (Lasica și Pejovic, ambii cu probleme la menisc), dar Politehnica merge încrezătoare în județul Cluj.


”Ar fi extraordinar să legăm a patra victorie la rând, nu s-a mai întâmplat de mult timp, sper ca echipa să se mobilizeze. Avem un moral bun după ultima deplasare la Steaua, unde am făcut un joc bun în primul rând în apărare. Portarii arată și ei o formă sportivă bună, deci noi suntem încrezători, sperăm să prindem o zi bună și să aducem încă trei puncte, care să ne plaseze favorabil în play-off” - Atilla Horvath, antrenor secund SCM Politehnica.

 

Banatenii sunt pe locul 6, dupa trei victorii consecutive si joaca la echipa de pe locul 2, in fata careia a cedat in februarie, la mare lupta in Cupa Romaniei.

 

Echipa s-a antrenat la Turda marti, iar meciul e miercuri, la ora 18, televizat de Digisport și Dolcesport. 

 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class