Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

06, Mar, 2017
Leii vor sa reintre in lupta pentru podium
Leii vor sa reintre in lupta pentru podium

BC SCM Timisoara evoluează la sala Constantin Jude în etapele a doua și a treia din Liga Națională de baschet masculin, grupa locurilor 1-6. Violeții vor întâlni campioana, CSM Oradea, și liderul, U BT Cluj. Partida cu bihorenii este programată marți, 7 martie, de la ora 19,00, iar cea cu U BT duminică, 12 martie, de la 18,20. 


BCT și CSM vin după înfrângeri în etapa de debut a grupei de elită -  alb-violeții la Sibiu (70-77), orădenii, acasă  cu Clujul (79-84) - și caută un succes care să le urce în ierarhia primelor șase formații. 

 

”Este importantă o victorie, care ar fi prima din grupa 1-6. Toate meciurile sunt dificile în această fază a campionatului și sper să ne revenim repede după partida de la Sibiu și să fim pregătiți fizic pentru  un nou meci intens. În prima etapă am plătit tribute impreciziei în aruncări, dar am apreciat atitudinea băieților. Anălizăm atent ce s-a întâmplat la Sibiu și sper să îndreptăm lucrurile mai puțin bune pe care le-am făcut” - Tudor Costescu, antrenor BC Timișoara

 

Este al patrulea meci direct dintre Timișoara și Oradea. În campionat cele două și-au împărțit victoriile, impunându-se acasă – CSM cu  84-82, BCT cu 85-84 – pentru ca în turneul final al Cupei României bihorenii să câștige cu 92-72, la Sibiu.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class