Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

08, Mar, 2017
Timisoara, gazda a Turneului Final 4 al Cupei Romaniei - FUTSAL
Timisoara, gazda a Turneului Final 4 al Cupei Romaniei - FUTSAL

Sala sporturilor Constantin Jude din Timișoara va fi gazda unui adevărat regal de futsal nu peste mult timp, când Informatica va fi gazda Final Four-ului Cupei României. Competiția se va desfășura în intervalul 18-22 martie, însă nu se știu cu exactitate datele de disputare a jocurilor până când televiziunea care transmite evenimentul de la Timișoara nu va anunța programul. 


În urma rezultatelor de până acum, în Final Four au ajuns patru dintre cele mai puternice echipe din campionat, FK Odorheiu Secuiesc, Autobergamo Deva, City’us Târgu Mureș și, bineînțeles, Informatica Timișoara. 

 

“Ne bucurăm că vom fi gazdele unui eveniment important în futsalul românesc. Noi, ca și gazde, vom face tot ceea ce putem pentru o desfășurare foarte bună a competiției dar, tot ca și gazde, ne dorim să o și câștigăm. Pornim acest Final Four cu un obiectiv foarte clar: să câștigăm Cupa României”, a spus Gabriel Lungu, președintele CS Informatica Timișoara. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class