Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

10, Mar, 2017
Victorie mare pentru ACS Poli la Botoşani
Victorie mare pentru ACS Poli la Botoşani

ACS Poli Timișoara a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, în deplasare, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Poli a reușit o victorie nescontată prin golurile marcate de Marius Croitoru (23), cu un șut de la distanță, la care portarul Călin Albuț a scăpat mingea în poartă, și de Alin Șeroni (67 — penalty), după un fault comis de Nicolae Mușat asupra lui Cristian Bărbuț, la limita careului. Croitoru a jucat la FC Botoșani înainte de a se transfera la Poli.


FC Botoșani, care a deschis scorul prin fundașul Bogdan Miron (18), a avut două bare în acest meci, prin Olimpiu Moruțan (65, 89), ratând și alte numeroase ocazii de gol.

 

După ce a înscris, Miron a arătat un tricou pe care se putea citi mesajul ''Alături de Leo'', cu trimitere la antrenorul Leo Grozavu, care a demisionat săptămâna aceasta, după ce l-a agresat luni pe atacantul Cătălin Golofca, în finalul meciului cu Astra Giurgiu. Golofca a jucat și el în meciul cu Poli, din minutul 69.

 

În clasamentul din play-out, ACS Poli are acum 10 puncte, ocupă locul 6 şi a trecut peste Pandurii, care are tot 10 puncte, dar un meci mai puţin. Locul 6 merge la baraj, iar echipele clasate pe poziţiile a şaptea şi a opta retrogradează.  

 

FC Botoşani: Albuţ - Unguruşan, Tincu, Miron, Muşat - Vaşvari, A. Cârstocea (Moruţan '60) - Herghelegiu (Golofca '69), M. Bordeianu, L. Buş (Elek '85) - Kuku. Antrenor: Alin Bordeanu 

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Scutaru, Cînu, Şeroni (Neagu '74) - Poparadu, M. Croitoru (Bocşan '80) - Bărbuţ, Soljici, Fucek - Popovici (Bîrnoi '90+1). Antrenor: Ionuţ Popa

 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class