Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

10, Apr, 2017
Poli bate Turda si avem meci decisiv pentru semifinale!
Poli bate Turda si avem meci decisiv pentru semifinale!

SCM Politehnica Timișoara a învins AHC Potaissa Turda cu 30-29, după ce la jumătatea întâlnirii avea două goluri avantaj, scor 15-13. Meciul a fost echilibrat pe aproape toată durata lui, cu oaspeții având inițiativa în primele 15 minute, după care Poli a trecut la conducere și a terminat învingătoare. 


Prestația portarilor a fost mult mai bună în acest meci comparativ cu prima întâlnire; Daskaloski a avut 8 intervenții decisive, iar Savic alte 6, dintre care două au fost aruncări de la 7 metri apărate!

 

Repriza a doua a început foarte bine pentru violeți, care s-au distanțat la 18-13 și au ținut cât au putut de avantaj, chiar dacă Turda s-a apropiat în unele momente la două goluri. Diferența minimă s-a consemnat la ultima fază, atunci când ardelenii au înscris dintr-o aruncare de la 7 metri și nimic nu mai putea lua victoria trupei antrenate de Pero Milosevic. Tehnicianul muntenegrean a primit cartonașul roșu, pentru proteste, cu 3 minute și jumătate înainte de final.

Meciul decisiv pentru intrarea in semifinale va avea loc joi, la Turda!

 

Marcatorii întâlnirii:

SCM Politehnica: Marjanovic 10, Fenici 5, Milosevic 5, Lasica 4, Lazarov 3, Santeiu 3

Potaissa Turda: Zacaciurin 7, Adomnicăi 6, Thalmaier 5, Cîntec 2, Pavel 2, Savic 2, Marian 2, Huta 2, Laslo 1.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class