Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

20, Apr, 2017
Sfarsit de drum pentru BC SCM Timisoara!
Sfarsit de drum pentru BC SCM Timisoara!

„Leii din Banat” au a jucat aseară al treilea meci din sfertul de finală cu CSM Oradea. Ca precedentele două înfruntări, și aceasta a avut numeroase momente de echilibru, formațiile s-au succedat la conducere (de nouă ori!), iar învingătoarea a fost decisă în ultimele secvențe. Timisoara a condus ca in predentele intalniri, dar a platit tribut finalurilor neinspirate de joc.


Violeții s-au desprins la 19-15, la finele primului sfert, însă Oradea a întors rezultatul până la pauza mare (39-43), beneficiind de procentaje excepționale la aruncările de trei puncte (70%, 7/10, în prima repriză). 

 

O nouă răsturnare de scor s-a produs în sfertul al treilea, când pătrunderile lui Calotă și coșurile spectaculoase ale lui Diaz au readus echipa noastră în avantaj, cu 64-61, la finele sfertului al treilea. S-a făcut chiar 68-61, însă Zeno a fost precis în aruncări și a relansat partida: de la 71-69 pentru băieții noștri, s-a făcut 71-77, iar cursa de urmărire din ultimele nu a mai dus decât la reducerea diferenței finale la două puncte. 

 

BC SCM Timișoara - CSM Oradea 84-86 (19-15, 20-28, 25-18, 20-25)

Principalii marcatori ai întâlnirii au fost Barnette 20 de puncte, Denison 17 și Pasalic 12 puncte, la învingători, în vreme ce la timișoreni au punctat de cele mai multe ori Popa Calotă 22, Jeremic 18 și Komatina 15.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class