Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

21, Apr, 2017
Succes important pentru ACS Poli in ultima etapa din turul play-out-ului

Formaţia Poli Timişoara a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, la care unicul gol a fost marcat în minutul 88. A înscris Străuţ, cu lovitură cu capul din cinci metri, după un corner. În minutul 90, Radu Zaharia de la Gaz Metan a fost eliminat, el primind al doilea cartonaş galben într-un interval de un minut ('89 şi '90).


ACS Poli încheie astfel prima parte din play-off excepţional, dovedind că este revelaţia campionatului, fiind singura echipă angrenată în 3 competiţii interne.

 

Elevii lui Ionuţ Popa s-au depărat deocamdată de baraj sau locurile retrogradabile, având un bilanţ excelent în play-out, 4 victorii, două remize, o înfrânfere. 

 

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Cânu, Neagu - Artean, Soljic - Mailat (Pedro Henrique '53), Croitoru (Drăghici '85), Novak (Ignea '80) - A. Popovici. Antrenor: Ionuţ Popa.

 

Gaz Metan Mediaş: Greab - Creţu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic - Danci (Tahar '82), Bic - Curtean (Lupu '63), Eric, Munteanu (Buziuc '72) - Sikorski. Antrenor: Cristian Pustai.

 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class