Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

02, May, 2017
Egal cu Botosaniul. Poli ramane la 5 puncte de baraj
Egal cu Botosaniul. Poli ramane la 5 puncte de baraj

Remiza! ACS Poli Timișoara a terminat la egalitate cu FC Botoșani, scor 1-1 (1-0), luni seara, pe Bega, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Poli a deschis scorul prin Gabriel Cânu (39), iar oaspeții au egalat în repriza secundă, prin Cătălin Golofca (76).


Poli este neînvinsă de cinci etape, în care a înregistrat două victorii și trei egaluri. FC Botoșani a înregistrat egaluri cu acelasi scor, 1-1, in ultimele trei etape.

 

Runda viitoare, ACS Poli, care se afla la 5 puncte distanta de Pandurii si Chiajna, se va deplasa la Voluntari.

 

 

Poli Tmisoara: Straton – Neagu, Canu, Scutaru, Novak, Artean, Soljic, Mailat, Croitoru, Fucek, Popovici. Au mai jucat: Pedro, Șeroni, Draghici.

 

FC Botosani: Cobrea – Miron, Tincu, Burca, Ungurasan, Bordeianu, Carstocea, Popovici, Golofca, Elek, Herghelegiu. Au mai jucat: Kuku, FulopDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class