Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

03, May, 2017
Timisoara pierde la Baia Mare dar continua lupta pentru titlu
Timisoara pierde la Baia Mare dar continua lupta pentru titlu

CSM Știința Baia Mare a învins, miercuri, pe teren propriu, campioana en titre Timișoara Saracens, cu scorul de 22-3 (13-3), într-un meci restanță din etapa a IX-a a SuperLigii CEC Bank la rugby. Maramureșenii s-au impus datorită unui eseu, izbutit de Michael Donaghan, transformat de Luke Samoa, același Samoa concretizând alte 5 lovituri de pedeapsă. Oaspeții nu au reușit decât fructificarea unei lovituri de pedeapsă prin Conache, chiar daca au dominat debutul partidei.

 

În urma succesului de pe Arena Zimbrilor, CSM Știința Baia Mare ajunge la același număr de puncte, 48, cu liderul Steaua, în clasament, și are cele mai mari șanse de a încheia sezonul regulat pe prima poziție având în vedere că în ultima etapă, din acest weekend, va juca acasă contra lui Dinamo, iar ''militarii'' stau.

 

Campioana Timișoara Saracens în schimb va încheia pe locul 3 indiferent de rezultatele din ultima etapă, bănățenii, cu 40 de puncte acumulate în prezent, urmând să primească duminică replica celor de la CS Politehnica Iași.

 

După disputarea celor șapte etape ale returului, echipa de pe locul 1 se califică automat în semifinale, în timp ce următoarele clasate vor disputa meciuri între ele, pe terenul echipelor mai bine clasate: locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5.

 

În weekendul 20-21 mai sunt programate semifinalele, iar pe 27 mai, finala mare și finala mică a competiției.

 

De asemenea, învinsele din barajul pentru semifinale vor mai juca un tur în 13, 17 și 20 mai, echipele plecând de la 0 puncte în clasament.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class