Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

08, May, 2017
Curs gratuit de Management de proiect în domeniul tineretului
Curs gratuit de Management de proiect în domeniul tineretului

Sâmbătă 13 mai (ora 11:00) și Duminică 14 mai (ora 13:30) la Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (Casa Tineretului, Str. Arieș Nr. 19), se va desfășura un curs gratuit de Management de proiect în domeniul tineretului, dedicat Organizațiilor care vor să implementeze proiecte pentru tineri prin programele de finanțare nerambursabilă ale Primăriei Municipiului Timișoara și Direcției Județene pentru Tineret Timiș (DJST Timiș).


Pentru ca o mai bună eficientizare a lucrului, rugăm Organizațiile să trimită minim 2 participanți la curs. 

 

Pentru participare rugăm fiecare doritor să completeze formularul de participare până în data de 12 mai ora 13, ce poate fi accesat la urmatorul link:

 

https://goo.gl/forms/1V8EmjZMFZgkbWVx1

 

Termenul limită pentru depunerea dosarul la: 

- Primărie este 25 mai ora 16 (http://www.primariatm.ro/index.php?meniuId=1&viewCat=4352)

- DJST: între 17 mai - 6 iunie ora 16 (http://www.djst-timis.ro/tineret)Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class