Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

10, May, 2017
Timişoara merge direct în semifinalele Superligii de rugby
Timişoara merge direct în semifinalele Superligii de rugby

Etapă liberă pentru campioni. Partida din barajul pentru calificarea în semifinalele SuperLigii CEC Bank, programată sâmbătă, 13 mai, dintre Timișoara Saracens SCM UVT și CS Politehnica Iași nu se va mai disputa, informează gruparea bănățeană pe pagina sa de Facebook.


''Echipa din Moldova are în lot probleme de ordin medical și nu va putea susține acest joc. Bănățenii câștigă astfel cu 5-0, conform prevederilor R.O.A.R, și se califică în semifinale'', menționează sursa citată.

 

O situație similară s-a produs și la ultima etapă din sezonul regulat al SuperLigii, weekendul trecut, când U Cluj, acuzând de asemenea probleme medicale în lot, nu s-a mai prezentat la meciul de la București, pe care trebuia să-l susțină în compania celor de la CSM Olimpia, ''tigrii'' câștigând la masa verde.

 

În condițiile în care CSM Știința Baia Mare este calificată direct în semifinale, de pe poziția fruntașă a clasamentului la finele sezonului regulat, iar partida dintre Timișoara Saracens și CS Poli Iași nu va mai avea loc, celelalte două meciuri pentru accederea în penultima fază a competiției interne sunt Steaua — U Cluj și Dinamo — CSM Olimpia București, partide care se vor disputa în acest weekend.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class