Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

17, May, 2017
Timişorenii Nini Dica şi Andreea Velcea, campioni naţionali U16 ai României
Timişorenii Nini Dica şi Andreea Velcea, campioni naţionali U16 ai României

Cei mai buni jucători de tenis din România, la categoria de vârstă U16, au jucat pe terenurile de la Centrul Naţional de Tenis pentru titlurile de campioni puse în joc. Foarte echilibrat de la început până la final, turneul fetelor a fost câştigat de favorita cu nr. 2, Andreea Velcea, învingătoare cu 3-6, 6-1, 6-0 în faţa Oanei Smaranda Corneanu, cap de serie nr. 3.


Nini Gabriel Dica a dominat categoric turneul masculin de simplu, iar în finală scorul cu care s-a impus favoritul nr. 2 în faţa lui Nicholas David Ionel, cap de serie nr. 3, a fost un categoric 6-1, 6-0.

 

De remarcat ca ambii sportivi sunt reprezentanţii Sport 4 Fun Timişoara. 

 

Smaranda Corneanu, tot de la acelasi club, multipla campioana nationala si-a luat o mica revansa la dublu, unde alaturi de constanteanca Manu Carmen au luat locul 1 in fata timisorencelor, Alessia Ciuca si Andreea Velcea. 

 

In fine, au mai venit medalii si la dublu mixt. Acolo, timisoreanca Alessia Ciuca si bucuresteanul Radu Macovei au rasturnat calculul hartiei invingand pe Dica si Corneanu dupa un super-tiebreak.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class