Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

19, May, 2017
Timișoara Saracens, încrezătoare înaintea partidei cu Steaua, din semifinalele SuperLigii
Timișoara Saracens, încrezătoare înaintea partidei cu Steaua, din semifinalele SuperLigii

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, este încrezătoare înaintea meciului cu Steaua, de sâmbătă, de la București, din semifinalele SuperLigii CEC Bank, ediția 2016-2017, directorul sportiv al bănățenilor, Chester Williams, spunând că echipa este bine pregătită din punct de vedere strategic și fizic.


''Sunt încrezător în echipa noastră, ne batem în primul rând cu starea mentală a jucătorilor, pentru că fizic și strategic suntem foarte bine pregătiți'', a declarat miercuri presei Chester Williams.

 

Timișorenii vor veni în Capitală având ca obiectiv victoria și implicit accederea în finală, după ce echipa a fost destul de încercată în urma ratării calificării pentru al doilea sezon consecutiv în grupele Challenge Cup, în urma barajului cu Krasnîi Iar, fapt care a condus campioana Timișoara Saracens să se și despartă de antrenorul principal Grainger Heikell.

 

''Victorie și calificare. Atât am de spus pentru acest joc care cu siguranță va fi dificil'', a punctat Dușan Filipaș, vicepreședintele clubului de pe malul Begăi. El a apreciat, în context, faptul că partida va fi arbitrată de o brigadă din străinătate.

 

Starea de spirit a jucătorilor este foarte bună, mai ales știindu-l alături pe Chester Williams, care a acceptat să ajute echipa până la sfârșitul sezonului.

 

"Mizăm pe grupul bun, mizăm pe ultimele două săptămâni de pregătire alături de Chester și pe schimbarea de mentalitate pe care a adus-o. Mergem la victorie, mergem să ne calificăm în finală'', a menționat și Vasile Rus, căpitanul formației.

 

Meciul dintre Steaua și Timișoara Saracens va avea loc sâmbătă, pe stadionul din complexul ''Ghencea'', de la ora 16,00. De la ora 14,00, în prima semifinală, la Baia Mare, se vor confrunta CSM Știința și CSM Olimpia București.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class