Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

20, Jul, 2017
Un jucator cu nume pentru SCM Poli: Alin Sania
Un jucator cu nume pentru SCM Poli: Alin Sania

SCM Poli Timisoara l-a adus la Timişoara pe unul dintre cei mai experimentaţi interi stânga din campionatul autohton; Alin Şania a semnat pe următorul sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. El s-a prezentat din prima zi a antrenementelor pe plan local, cu gândul de a putea aduna mai multe minute decât a evoluat în sezonul precedent la Dinamo Bucureşti.


Managerul sportiv al timişorenilor Dan Dumitru a vorbit despre obiectivul major al sezonului – accesul într-o cupă europeană. Acest lucru se poate realiza prin cucerirea Cupei României sau printr-o clasare finală între primele patru echipe ale Ligii Naţionale. 

 

”Cu experienţa pe care o are, Şania rămâne o mare speranță pentru handbalul românesc. Ne va ajuta foarte multe în apărare, dar şi în atac, la aruncările de afară, care ne-au cam lipsit sezonul trecut. Cu Câmpan câştigăm o mai mare experienţă pe extrema dreapta, alături de Lasica. Si Furak, care să prindă mai multe minute anul viitor. Krsto Milosevic a jucat foarte bine la CSM București şi ne va ajuta pe inter stânga, dar şi cu pasele lui. Aşadar, cu cei trei, dar şi cu Orbovic pe inter dreapta şi ci Didi Hrimiuc pe pivot, avem o bancă mai lungă. Trebuie să lucrăm cu toţii şi să luăm lucrurile pas cu pas. Sper să fim feriţi şi de accidentări”

Pero Milosevic, antrenor principal

”Am început antrenamentele acum câteva zile la București, dar viața de sportiv te schimbă. Am fost într-o discuție foarte scurtă cu Dan Dumitru, ne-am înţeles repede, pentru că îmi doresc să joc mai mult decât anul trecut. Poli e una dintre fostele campioane ale României, este un club cu oameni profesioniști și am rămas plăcut impresionat din prima zi în care am ajuns aici. Îmi doresc să facem performanță şi să ne integrăm cu toții”

Alin Şania, inter stânga

 

Echipa a început pregătirile cu o şedinţă la sala de forţă, după care în cursul după amiezii s-a deplasat la Buziaş, pentru un prim antrenament cu mingea. Deplasările în staţiunea timişeană reprezintă singura soluţie de pregătire în sală, deoarece la “Constantin Jude” suprafaţa de joc e în plin proces de cosmetizare. Lucrările vor dura cu siguranţă până la începutul lunii viitoare.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class