Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

21, Jul, 2017
Tintar greu pentru Agroland. Doua fete merg la Euro
Tintar greu pentru Agroland. Doua fete merg la Euro

Federația Română de Volei a publicat programul modificat din Divizia A1 feminin, sezonul 2017-2018, după ce formațiile SCM Pitești și Unic Piatra Neamț s-au retras din competiție. În prima rundă, UVT Agroland Timișoara se va duela cu Știința Bacău, în deplasare, la 14 octombrie. Pentru elevele lui Paul Bogdan vor urma două meciuri cu Dinamo, ambele în București: în campionat (21 octombrie) și Cupa României (25 octombrie). 


Duelul vestic, UVT Agroland-CSM Lugoj, se va disputa în etapa a 3-a, la Timișoara (28 octombrie).

 

In alta ordine de idei, vară plină pentru mezinele de la UVT Agroland Timișoara. Gemenele Florina și Karina Murariu au plecat în Bulgaria cu naționala U16 a României, pentru meciurile de la Campionatul European de volei feminin. „Tricolorele” încep azi turneul final continental la această categorie de vârstă, la nici 10 zile de la cucerirea medaliilor de bronz la Campionatul Balcanic, tot în Bulgaria. 

 

Cele mai bune 12 echipe U16 din Europa încep mâine turneul final continental, la Sofia și Samokov. Din lotul deplasat în țara vecină de selecționerul României fac parte și surorile gemene legitimate la clubul banatean, Florina Murariu și Karina Murariu. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class