Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

24, Jul, 2017
România a cucerit opt medalii la Europenele de cadeți și juniori
România a cucerit opt medalii la Europenele de cadeți și juniori

România a cucerit opt medalii la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Guimaraes (Portugalia), una de aur, două de argint și cinci de bronz. Adina Diaconu, sportiva legitimata la ACS Dumbravita a castigat doua medalii de bronz, dublu mixt si la simplu junioare, plus argint la junioare echipe.


Singura medalie de aur a fost obținută de juniorul Cristian Pletea în proba de dublu masculin.

 

Medaliile de argint au fost cucerite de echipa de junioare (Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Mihaela Plăeașu), antrenată de Petre Arnautu, și de Cristi Pletea, în proba de simplu a juniorilor.

 

Medalii de bronz au obținut echipa de juniori (Cristi Pletea, Rareș Șipoș, Florin Spelbuș, Dragoș Oprea), antrenată de Mădălin Ionașcu, de Rareș Șipoș, la simplu juniori, Cristian Pletea și Adina Diaconu la dublu mixt juniori, Adina Diaconu la simplu junioare și Elena Zaharia la simplu cadete.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class