Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

27, Jul, 2017
Andreea Raissa Hojda, medalie importanta pentru Romania la FOTE
Andreea Raissa Hojda, medalie importanta pentru Romania la FOTE

Atleta Andreea Raissa Hojda a adus a treia medalie delegatiei Romaniei, la editia de vara a Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Gyor (Ungaria), bronz in proba de 800 m. Sportiva legitimata la LPS Banatul, ce in aceasta luna a implinit 16 ani a fost cronometrata, in finala probei de 800 m, cu 2:10,54, un timp care i-a asigurat medalia de bronz. Timisoreanca a fost depasita de Zuzanna Bronowska (Polonia), care a castigat cursa cu 2:08,07 si de Gael De Coninck (Suedia), care a incheiat proba in 2:09.14.


Celelalte doua medalii au fost de argint, cucerita de judoka Ramona Florina Micula, la categoria 52 kg, și bronz, prin inotatoarea Ana Iulia Dascal, la 100 m liber feminin.

 

Romania participa cu 77 de sportivi la FOTE Gyor 2017, la atletism, ciclism, gimnastica, handbal, inot, judo, kaiac-canoe, tenis. La Tbilisi, in 2015, Romania a cucerit 10 medalii (3 de aur, 5 de argint si 2 de bronz).Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class