Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

31, Jul, 2017
Agroland se intareste cu jucatoare romance tinere, dar experimentate
Agroland se intareste cu jucatoare romance tinere, dar experimentate

Extrema Diana Cărbuneanu este a treia jucătoare transferată de UVT Agroland Timișoara în această vară. Originară din Buzău, Diana a făcut rapid pasul spre voleiul de performanță. La 15 ani debuta în Divizia A1 și în Liga Campionilor, pentru Dinamo București. În sezonul 2015-2016, a făcut parte din lotul formației CSM București care câștiga Cupa Challenge, singurul trofeu continental din România după Revoluție.


La CSM București, Diana Cărbuneanu a lucrat cu actualul antrenor de la Agroland, Bogdan Paul, și a fost colegă cu Mihaela Ozun și Diana Balintoni.

 

„Am ales Agroland pentru că m-a atras proiectul. Îmi place că se vrea ca echipa să fie în mare parte formată din românce, și că se pune accent pe continuitate. Cu Bogdan Paul am lucrat atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Pe Diana (n.r. Balintoni) și pe Miki (n.r. Mihaela Ozun) le știu de ceva timp, dar acum doi ani am fost la aceeași echipă și am rămas prietene foarte bune. Nu știu dacă este un plus, dar cunoscând deja câteva persoane, mă va ajuta să mă integrez mai repede”, a spus Diana pentru site-ul clubului.

 

În ultimul sezon, jucătoarea care împlinește 22 de ani la 23 august, a evoluat pentru SCM Pitești. În perioada junioratului, a devenit de două ori vicecampioană națională la senioare alături de Dinamo și a făcut pasul spre prima reprezentativă a României.

 

Diana Cărbuneanu este al treilea transfer al verii pentru UVT Agroland Timișoara. Până în acest moment, au mai semnat cu trupa noastră Andreea Petra și Ariana Pîrv, alte jucătoare tinere, dar care au jucat la cel mai înalt nivel.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class