Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

04, Aug, 2017
Timișoara Saracens, pregătită să înceapă sezonul oficial! Steaua, primul adversar
Timișoara Saracens, pregătită să înceapă sezonul oficial! Steaua, primul adversar

Echipa de rugby Timișoara Saracens, campioana en titre, se pregătește să intre în noul sezon cu un sistem de joc nou, perfecționat, impus de noul staff tehnic al clubului. ''Prioritară pentru noi este câștigarea meciurilor, pentru a ne apropia cât mai mult de obiectivele propuse'', a declarat joi căpitanul Vasile Rus, într-o conferință de presă.


Vicepreședintele clubului, Dușan Filipaș, a apreciat că meciul de sâmbătă, cu CSA Steaua București, va fi unul extrem de dificil, atât pentru faptul că este primul meci din noul sezon, dar și pentru că valoarea adversarului este recunoscută.

 

''Ne așteaptă un meci extrem de greu. Întotdeauna, orice meci cu Steaua a fost foarte strâns. Anul trecut, diferența între a pierde și a câștiga a fost în fiecare meci de câteva puncte, indiferent unde am jucat'', a afirmat Filipaș, care s-a declarat încrezător în victoria bănățenilor.

 

Meciul de sâmbătă, din Cupa Regelui, va începe la ora 10,00, pe stadionul Dan Păltinișanu, într-o zi de cod roșu de caniculă, când se anunță 42 de grade Celsius, după o altă zi la fel de caniculară.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class