Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

08, Aug, 2017
Esec pentru ACS Poli la Botosani!
Esec pentru ACS Poli la Botosani!

FC Botoșani se menține pe primul loc în Liga I de fotbal, după ce a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0 (1-0), marți, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea. Unicul gol al partidei a fost reușit de Lorand Fulop (29), după o minge deviată de Gabriel Cânu.


 

Gazdele, neînvinse după cinci runde, au mai avut o ocazie bună de gol prin Laurențiu Buș (43), dar portarul Vasile Curileac (ex-FC Botoșani) s-a opus la șutul la colțul scurt.

 

Poli a ratat ocazii prin Sebastian Mailat (58) și Alexandru Ciucur (86).

 

Banatenii au dupa 5 runde, 6 puncte dupa victoriile de la Chiajna si de acasa cu Juventus Bucuresti si vor juca vineri acasa cu FC Viitorul, care astazi a facut doar un egal pe teren propriu cu Voluntari.

 

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat – Tincu, Cucu – Roman (59, Serediuc), Buş, Fulop (83, Moruţan) – Popa (56, Kuku)

 

Poli: Curileac – Creţu, Cînu, Melinte, Ţigănaşu – Vaşvari, Artean (72, Soljic) – Munteanu (77, Munteanu), Croitoru, Mailat – Bud (63, Bianconi)Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class