Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

09, Aug, 2017
Maegan Conwright, prima stranieră de la SCM Timișoara
Maegan Conwright, prima stranieră de la SCM Timișoara

Echipa feminină de baschet a clubului CS SCM Timisoara și-a asigurat serviciile fundașului Maegan Conwright. Americanca de 25 de ani și 173 cm a evoluat, sezonul trecut, pentru formația ChemCats Chemnitz, în prima ligă germană, unde a fost coșgheteră. În 23 de partide, Maegan a avut medii de 19.1 puncte, 3.0 recuperări, 3.3 pase decisive pe meci.


Ea a semnat contractul valabil pe durata unui sezon și devine prima jucătoare străină din istoria clubului nostru, proaspăt promovat în Liga Națională. 

 

Conwright a jucat la Chemnitz primul său sezon de baschetbalistă profesionistă. Anterior, ea a evoluat în campionatul universitar american (NCAA ), la Kentucky (2010-2013) și la Florida State University (2013-2015).

 

Campania de transferuri va continua în zilele următoare, când sunt așteptate și alte straniere. Anterior, SCM Timișoara a obținut semnătura a trei internaționale din România, Romina Filip, Dora Ardelean, Adina Stoiedin, dintre care ultimele două născute chiar la Timișoara.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class