Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

28, Sep, 2017
Turneu de volei de inalta tinuta la Timisoara
Turneu de volei de inalta tinuta la Timisoara

Doua campioane si doua echipe pregatite de A1. Au rămas mai puțin de 24 de ore până la startul turneului amical de volei feminin Cupa BMW Banat Car. Mâine, sâmbătă și duminică, UVT Agroland Timișoara, Volei Alba Blaj, Linamar Békéscsaba și „U” NTT Data Cluj vă așteaptă la sala „Constantin Jude”, la cea mai interesantă competiție de acest tip organizată vreodată la Timișoara. În plus, partenerii turneului, Banat Car, Benvenuti România și Karbonn Mobiles Romania au pregătit multe surprize.


Dorim să aducem oameni care poate nu au mai fost spectatori la meciuri de volei, să simtă ce înseamnă emoția, suspansul, dinamica unui meci de volei. Ne dorim să avem un turneu de nivel tehnic ridicat și avem toate premisele necesare, prin participarea a două campioane, cea a României și cea a Ungariei Horia Cardoș, președinte UVT Agroland.

 

Antrenorul Bogdan Paul consideră că meciurile de la acest final de săptămână îl vor ajuta să vadă forma echipei și să găsească lucrurile care trebuie îmbunătățite până la startul sezonului.

 

Faptul că se regăsește aici campioana Ungariei și cea a României e o mândrie pentru noi. Sigur că, în aceste condiții, consider că nivelul tehnic va fi unul ridicat. Alături de cele două, ne-a răspuns invitației U Cluj, o echipă schimbată din temelii, care cred că își va vinde foarte scump pielea în viitorul campionat. Nu cred că vom vedea, în acest weekend, cea mai bună formă de exprimare a acestei echipe. Dar, pe de altă parte, sunt niște repere pe care trebuie să le luăm, sunt niște concluzii pe care trebuie să le tragem din punct de vedere tehnic. Săptămâna viitoare mergem la un nou turneu, la Blaj, și sperăm să vedem în aceste două săptămâni ce probleme mai avem de rezolvat, în așa fel încât la startul campionatului să fim acolo unde ne-am propusBogdan Paul.

 

Programul competiției

 

Vineri, 29 septembrie

 

17:00 CSM Volei Alba Blaj – U NTT Data Cluj

19:30 UVT Agroland Timișoara – Linamar Békéscsaba

 

Sâmbătă, 30 septembrie

 

17:00 CSM Volei Alba Blaj -Linamar Békéscsaba

19:30 UVT Agroland Timișoara – U NTT Data Cluj

 

Duminică, 1 octombrie

 

11:00 U NTT Data Cluj -Linamar Békéscsaba

13:30 UVT Agroland Timișoara – CSM Volei Alba BlajDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class