Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

05, Oct, 2017
Prezenta pe podium pentru CSU Poli la Cupa Romaniei, FLORETA
Prezenta pe podium pentru CSU Poli la Cupa Romaniei, FLORETA

Locul 2 pentru banatence, in urma detinatoarelor trofeului. CSA Steaua București a câștigat Cupa României la floretă feminin pe echipe, joi, în Sala de la Baza Sportivă Nr. 2 Politehnica din Timișoara, potrivit site-ului Federației Române de Scrimă. 


În finală, CSA Steaua1 (Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Rebeca Cândescu, Anca Săceanu) a învins-o pe CSU Poli Timișoara (Ana Boldor, Anastasia Ceres, Alexandra Lazin, Teodora Sîrbu), cu scorul de 42-33.

 

Pe locul al treilea s-a clasat CS Farul Constanța (Teodora Băloiu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu), care a dispus în finala mică de CSA Steaua2, cu 45-22.

 

În semifinale, CSA Steaua1 a dispus de CSA Steaua2 cu 45-14, iar CSU Poli a trecut de CS Farul cu 37-36.

 

CSA Steaua a cucerit în ultimii ani Cupa României la floretă feminin pe echipe. CSA Steaua obținuse miercuri trofeul și la individual, prin Mălina Călugăreanu, în timp ce timişoreanca Ana Boldor a obţinut bronzul, fiind învinsă în semifinale, cu 14-15, de sora sa, Ana.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class