Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

10, Oct, 2017
Cătălin Cazacu, campion detașat în MotoRC
Cătălin Cazacu, campion detașat în MotoRC

Inca un titlu pentru campionul banatean. Etapa a cincea și ultima din Moto Romanian Cup (MotoRC) s-a disputat la finalul săptămânii trecute, pe circuitul de la Adâncata, județul Ialomița, și a consființit dominația pilotului Cătălin Cazacu, de la SCM Timișoara. Pilotul în vârstă de 33 de ani a câștigat toate cele cinci etape și a terminat competiția cu maximum de puncte, 125.


”Am câștigat această ultimă etapă, deși a fost una foarte grea: condiții meteo vitrege, ploaie și o temperatură de doar opt grade. Am pornit de pe pozitia a doua a grilei de start, dar am avut un start bun în cursă și după primele două tururi am luat un avans considerabil pe care l-am mărit până la final”, a spus Cătălin Cazacu.

 

Timișoreanul mai spune că acesta ”a fost un ultim test înaintea ultimei etape de Campionat National și Campionat Est-European de la Serres, Grecia”.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class