Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

11, Oct, 2017
ASU Poli - ACS Poli, socul din 16-imile Cupei Romaniei
ASU Poli - ACS Poli, socul din 16-imile Cupei Romaniei

Meciurile FC Botoșani - CFR Cluj, Sepsi OSK - CSU Craiova, Concordia Chiajna - Astra Giurgiu și ASU Poli Timișoara - ACS Poli Timișoara dețin capul de afiș al șaisprezecimilor de finală în Cupa României la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului.


La ediția a 80-a a competiției, FC Voluntari, deținătoarea trofeului, va întâlni liderul ligii secunde, AFC Hermannstadt.

 

Alte meciuri care rețin atenția sunt cele dintre FCSB și Sănătatea Cluj, respectiv dintre Dinamo și Aerostar Bacău. Campioana FC Viitorul o va înfrunta pe CSM Școlar Reșița.

 

Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

 

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

 

Jocurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în perioada 24-26 octombrie, cu începere de la ora 14,30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit și comunicat ulterior pe site-ul FRF.

 

Programul meciurilor din șaisprezecimi: 

FC Botoșani (I) — CFR Cluj (I) 

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (I) — CS Universitatea Craiova 

ASU Poli Timișoara (II) — ACS Poli Timișoara 

FC Argeș (II) — CSM Poli Iași (I) 

Concordia Chiajna (I) — Astra Giurgiu (I) 

CS Sănătatea Cluj (III) — FCSB (I) 

CSM Școlar Reșița (III) — FC Viitorul Constanța (I) 

Aerostar Bacău (III) — Dinamo București (I) 

Dacia Unirea Brăila (II) — SC Juventus București (I) 

Petrolul Ploiești (III) — CS Mioveni (II) 

AFC Hermannstadt (II) — FC Voluntari (I) 

Metaloglobus București (II) — Gaz Metan Mediaș (I) 

Unirea Slobozia (III) — ASA Târgu Mureș (II) 

CS Afumați (II) — UTA Arad (II) 

Academica Clinceni (II) — Chindia Târgoviște (II) 

Universitatea Cluj (III) — Știința Miroslava (II)Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class