Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Tabere

Tabere cu caracter social 2013

Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, organizează în vacanţa de vară 2013 tabere cu caracter social pentru elevi, precum şi tabere pentru preşcolari, elevi şi studenţi cu handicap împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti. Cheltuielile pentru cele două tipuri de tabere sunt suportate de către Ministerul Tineretului şi Sportului (pentru taberele cu caracter social sunt suportate cheltuieli de cazare, masă şi transport, iar pentru cele pentru persoane cu handicap cheltuieli de cazare şi masă). Înscrierile pentru tabere cu caracter social se fac la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, iar pentru taberele pentru persoane cu handicap înscrierile se fac la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş.

Metodologii – tabere şi agrement 2013

Tot ce trebuie să ştiţi despre Metodologii - tabere şi agrement 2013, la un click distanţă... Apăsaţi AICI

 

Petreceţi timpul liber în centrele de agrement DJST Timiş.
Natură, obiective turistice, condiţii excelente, la preţuri foarte avantajoase

Poeni Strâmbu şi Chevereşu Mare sunt cele două locaţii unde Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş vă invită să petreceţi timpul liber. Cele două centre sunt modernizate şi utilate pentru ca dvs. să aveţi parte de un sejur plăcut şi relaxant fie la şes în mijlocul Pădurii Bacova, la Chevereşu Mare, fie la munte, în centrul de la Poieni Strâmbu.


Poieni Strâmbu
Centrul de agrement Poieni Strâmbu este aşezat pe versantul nordic al munţilor Poiana Ruscă, la o altitudine de 384 metri, pe braţul principal de formare a râului Bega. Cei care vor veni aici vor avea la dispoziţie o sală de mese cu capacitatea de 60 de locuri, sală de conferinţe cu 15 locuri, parc de joacă, pistă de minigolf şi teren de sport multifuncţional cu nocturnă. Numărul de locuri de cazare din centrul de agrement de la Poieni Strâmbu este de 54 de locuri permanente, cazarea făcându-se în pavilion şi în pavilionul administrativ de la mansardă.
Obiectivele turistice din zonă pe care le puteţi vizita sunt: satul Bătrâna, Vârful Padeş (1310 m), Păstrăvăria, Schitul şi moara de apă din satul Poieni, Peştera Româneşti, Mânăstirea Izvorul lui Miron, Fabrica de sticlă Tomeşti, Staţiunea Valea lui Liman.

Chevereş
Centrul de agrement Chevereşu Mare este amplasat pe malul stâng al râului Timiş, în Pădurea Bacova, la 30 km de Timişoara. Centrul dispune de 53 locuri permanente şi are în dotare un parc de joacă pentru copii dotat cu balansoare, bloc alimentar propriu cu o cantină de 100 locuri, sală de conferinţe cu 40 de locuri, teren de sport multifuncţional cu gazon artificial şi nocturnă, amfiteatru în aer liber cu capacitatea de 100 locuri, pistă de minigolf.
Trasee turistice: parcul dendrologic de la Bazoşu Nou, staţiunea balneară Buziaş, Pădurea Bacova.

Preţuri
Tarife pentru excursii si minisejururi 62 lei/zi/pers(cazare si masa); tarife pentru serii de tabere 66 lei/zi/pers(cazare si masa).
Detalii şi rezervări se pot face la sediul DJST, la telefon/fax: 0256/490469 sau pe adresa de e-mail, djt.timis@yahoo.com.
Cazare ieftină în Centrul Timişoarei

BAZA TURISTICĂ TIMIŞOARA, cu o capacitate de 31 locuri de cazare, oferă linişte, într-un spaţiu modern, la standarde occidentale. Wireless-ul este din partea casei. adresa: P-ţa Huniade, nr. 3.
Tarifele sunt stabilite în funcţie de numărul de persone cazate astfel:
- pentru 1 persoana în cameră: 50 lei/zi;
- pentru 2 persoane în cameră: 35 lei/zi/pers;
- pentru 3 persoane în cameră: 30 lei/zi/pers.
 
Detalii şi rezervări se pot face la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi TineretTimiş, P-ţa Huniade nr.3, la tel./fax: 0256-490469 sau la adresa de e-mail  djt.timis@yahoo.com
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class